Handgemaakte unieke babykleding voor eigenwijsjes, deugnieten, kletskousjes, knuffelkonten en vreemde vogels.

No-Ni babykleding

Alle babykleding van No-Ni is handgemaakt en uniek! Ik vind dat babykleding vrolijk, speels en lekker zacht moet zijn. Ik ga regelmatig op zoek naar leuke stoffen, maar ik verwerk ook oude kledingstukken tot iets nieuws. Als dat geen magie is!?

Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar zo kun je ook een nieuw leven geven aan bijvoorbeeld dat ene lievelings t-shirt dat je nooit wilt wegdoen, omdat het zo zacht/mooi/ speciaal is.

Duurzaam én bijzonder dus! No-Ni babykleding is niet speciaal voor jongens of meisjes, maar wel speciaal voor babies. Unisex, of genderneutrale babykleding hoeft helemaal niet saai en neutraal te zijn. Let it shine baby!

No-Ni staat voor speels, maf, uniek en vertegenwoordigd daarom niet alleen roze of blauw, okergeel of mintgroen, maar ook alle andere kleuren van de regenboog. Kijk hier voor het verhaal achter No-Ni.

Alle kleding van No-ni is uniek. Hierdoor kan het zijn dat iets niet in de gewenste maat beschikbaar is. Heb je een speciale wens, neem dan contact met me op. Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

Zie je iets wat je mooi vindt, wees er dan snel bij! Want op is dus echt op!

Contact

No-Ni
Tichelaar 18
6641EE Beuningen
(Dit is geen bezoekadres)

info@no-ni.nl

Volg je me al op Instagram?

nonideponi

babykleding_noni